Azt látja a másik, hogy visszavontam az ismerősnek jelölést? Mármint kap róla értesítést? (facebook)
Figyelt kérdés
Tehát én jelöltem be, de mivel b szik visszajelölni, ezért inkább visszavonom. Ezt fogja látni?2023. jún. 18. 17:44
1/5 anonim válasza:
Látja ,ha nézegeti a függőben lévő kapcsolatokat ( akiknek még nem igazolt vissza )
2/5 A kérdező kommentje:
De akkor külön értesítést nem kap róla....
2023. jún. 18. 18:20
4/5 anonim válasza:
A visszavonásról nem küld értesítést.
5/5 anonim válasza:
Szerinted, ha valamennyire is érintette a jelölésed, mondjuk éppen olyanja van, hogy nem fogad senkit, vagy csak téged utál, satöbbi, akkor nem tűnik fel neki, hogy hoppá, most meg már nincs felkérés? :D :D :D Vannak ám, kik nem olyan ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!