Facebook-on ha visszavonok egy "sértő" üzenetetet,azt a másik ember el tudja olvasni,vagy pedig csak annyit lát,hogy visszavolt üzenet?
Bocsánat,véletlen elírtam,javítom...
visszavont üzenet
Eddigi tapasztalataim szerint néha igen, néha nem, az alkalmazás működésétől függ.
Ugye jön értesítés az üzenetről, ha csak simán legördíted a sávot akkor bele tudsz kukkantani. Nekem volt olyan, hogy látszott amit írt, de mikor megnyitottam az appot akkor már csak az volt ott, hogy vissza vonta. De megesett olyan is, hogy az értesítésből is eltűnt.
Szóval normál esetben nem szabad, hogy látszódjon, azonban ha van egy kis bug az appban akkor előfordulhat, hogy látja az elejét a címzett.
Semmi értesítés nem jött,remélem nem is fog!
Még hála Istennek nem látta,nem olvasta el...mert akkor azt a facebook jelezné...de javíts ki,ha rosszul tudom :)
Már nem neked jön értesítés, hanem neki. Ugye megjelenik a kis messenger ikon, hogy xy üzenetet küldött, és ott látod az írásnak az elejét.
Na, én arra gondoltam. Ami neked is jön mikor ír neked valaki. Erről te nem kapsz értesítést, csak ha válaszol.
Köszönöm szépen a tanácsod!
Igérem,hogy soha senkinek nem írok sírtő üzenetet :D
Amúgy ismerősöm Floridában él,úgy hogy ritkán van gépközelben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!