Yettel regisztráció?
Figyelt kérdés
Bementem a Yettelbe pénteken és kötöttem szerződést internetre és tv-re. Kb. fél óra múlva jött email, hogy a tv aktív és regisztráljak.
Regisztráltam egy fiókot az emailben lévő linken.
Ezután hozzá kéne adnom az előfizetéseim. Itt kéne a telefonszámom (ezt hozzá is adom) és egy jelszó. Amit az oldal szerint szerződéskötéskor adtam meg.
Hát, ilyen nem történt... Semmiféle jelszóról nem volt szó. Azt a jelszót pedig el sem fogadja, amit a fiókregisztrációkor adtam meg.
Ilyenkor mi van? Komolyan ezért külön be kell mennem a szolgáltatóhoz vagy mi mást tehetek?
2023. jún. 17. 15:36
1/1 A kérdező kommentje:
Bónuszként most próbálnék belépni a telefonos appba is, hátha ott van valami, de azt írja, hogy hibás email cím vagy jelszó...
2023. jún. 17. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!