Mire jó valakinek, hogy óriási ajándékokat küldjön egy számára csak neten megismert embernek?
Ne nézz ilyen baromságokat...
Én ilyenről nem is tudok...
Az hogy kinek mi drága, az csak személyiség, cél és pénztárca kérdése. Nem egyszer volt már a írekben, hogy ismert személy egy pincérnőek több ezer dolláros borravalót adott. Nyilván az adónak ez örömöt okozott, neki amúgy is aprópénz, és hát lehet tudta is hogy reklámertéke is lesz ennek.
De van saját történetem is:
Pl a COVID évében egy apuka a pizzériából a maradék pizzaszeletet akarta zárás előtt elkérni amíg én a pizzámra vártam, de nem tudtak adni neki. Tizenéves kislánya meg ott sírt mert éhes volt. És nem is értette miért nem kap pizzát. Apuka nem is magának akarta venni. És abszolút nem szakadt buta hejléktalan volt, csak megszűnt a melóhelye. Mindkettőt meghívtam pár pizza szeletre és adtam apukának 3eFt kp-t. És tettem azért, mert akkor úgy éreztem jót teszek, és ez boldoggá tett... és nem vagyok gazdag, de akkor ezt az örömöt megérte. (Ha tetszik úgy is nondhatnánk akár, nem önzetlenül, hanem valahol a saját örömöm miatt is tettem... )
Tehát a más ember motivációját nem mindenki ugyanúgy éli/érti meg.
A Tiktok olyan, mint a camsite-ok, csak meztelenség nélkül, a sok kislány gondolom nincs tisztában vele, hogy teasingnek nevezik azt, amit csinálnak.
Ezeken is ugyanez megy, csak másképpen nevezik az "alkotóknak" küldött adományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!