Magyarországon valódi gigabytes net csomag létezik?
Csak ezt állítottam 20MHz-ről 40MHz-re, hogy nagyobb legyen a wi-fi sebessége.
Olvasd el értelmesen az előzményekben a 8-as hozzászólást is. Ez csak pluszba tanács volt, hogy a wi-fi sebessége is max. legyen.
Ha az ő hibájából nem jó a lan sebessége, mert elállítgatta a router beállítását, akkor már nem fogják ingyen javítani.
Ez teljesen felesleges hozzászólás volt.
#kérdező
Az előző 8-as hozzászólásodban azt írtad, hogy ZTE modem-router combo van - gondolom ez amit az amit a szolgáltató adott.
"ZTE modem van és 2 portos minda kettőn ugya így lassú és a Windows10 van minden át lett nézve rajta automata modrorol 1000 re állítva"
Ha a szolgáltató által adott modemre más routert csatlakoztatól gondolom azt is beállítja a szolgáltató, hogy jó legyen a sebességed, de szerintem nem ingyen.
Ezeknek a beállításaihoz nem értek mert én csak a szolgáltatóét használom és nem olvasgattam ezek beállításairól mert eddig még nem volt rá szükségem.
Utána kell olvasni, vagy megkérdezni a beállításokat hátha tud rá valaki érdemleges választ adni.
Csak a ZTE legyen csatlakozta (amit adott a DIGI) és azon nézd meg a vezetékes internetnek a sebességét. Ha nem lenne jó akkor telefonálj a 1272-es számra, hibabejelentés, és majd küldenek szerelőt a hiba kijavításához.
Ha az Xiaomi rutert csatlakoztat hozzá, annak a beállítása már nem tartozik a DIGI ingyen javításához mert nem az ő készülékük. De valamennyi szerelési költségért biztos beállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!