Melyik cég az eBay nemzetközi futárszolgálatának magyarországi kirendeltsége? Vagy ez önállóan létezik itt?
A helyzet az hogy rendeltem Angliából egy okosórát, és az eBay-en az szerepelt hogy postázás módja "eBay International shipping" tehát a nemzetközi futárszolgálatuk. Na most ugyan szerdára volt kiírva a megérkezés, de többször volt már olyan velem hogy hamarabb megérkezett amit rendeltem, és holnap családostul fogunk elmenni halottak napja miatt itthonról, tehát nem fogjuk tudni átvenni az biztos.
Azon gondolkodtam hogy majd délután felhívom őket hogy megérkezett-e esetleg és hol tudom átvenni, viszont ilyet Magyarországon nem találtam hogy eBay futárszolgálat. Most akkor kinél tudok érdeklődni? Gondoltam szerződésük van a GLS-el vagy a UPS-el, de erről nem találtam sehol semmit. Most akkor mi van?
(Nem tudom számít-e, ha régónként lenne felosztva vagy hasonló de miskolci vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!