Mindig is megvetettem Tibi atyát, de most érzem az elégedettséget, 1 millió like-olója ellenére csoda, ha van néha 1000 like-os posztja. Ellenben az Andras nevű politikai mémelőnek csak 70 ezer követője van, mégis minden posztja 1000 like-nál...?
1000 like-nál kezdődik.
Tehát Tibi atya 10 év után kifáradt, mondhatni vége, azt már nem hozza vissza, a mai fiatalokat nem érdeklik az ivós viccek.
Az az Andras valaki pedig nagyon jól küldi, meg is lepődtem, hogy ennyi fiatalt érdekel a politika.
1. ennek semmi köze a számítástechnikához.
2. a fészbúkot már rég nem használják a fiatalok, 30-40-es korosztály dominál, meg az idősebbek.
3. nem ismerem az említett illetőt, de ha ugyan olyan proli szinten nyomja a Fidesz fikát mint a faék egyszerűségű tibi gyerek anno, akkor nem csoda ha felkapott. A prolik általában kapósak az uszító-hergelő tartalomra, pártállástól függetlenül ez mindig is így volt.
Vasárnap: Hont András 2 poszt, 350 lik, TA 6 poszt, 6400 lik.
TA-nak vsz. rengeteg a bent felejtett lájkja, és sokaknak alig dobálja fel a sz@rposztjait, de Hont is panaszkodik, hogy a facse rendszeresen nem pörgeti a politikai posztokat.
Hont ahogy nézem az ÖT című ATV-s műsor promóira kap 1000 körüli likokat. Meg talán amikor ilyen odapörkölős posztokat tol, akkor újraosztják mások. Ahogy nézem, sok politikai fb oldal élősködik a posztjai alatt, meg ugye ő kicsit olyan hasznos hülye, akit lehet prezentálni.
Szóval valahol arányos azért akövetői bázissal, de nehogy azt hidd, hogy kevesebb ember vevő az ivóspap-féle posztokra. Ezeket a nagy oldalakat gyakran a Facebook szokta kivéreztetni.
Első hsz szerintem nem túl releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!