Hogyan törölhetek valakit a facebookról ha kellemetlen lett az ismeretség? És az illető meg tudja-e hogy töröltem?
Honnan?
Fb ismerösök közül?
nem fog kapni értesítést, se messengerről.
max ha megnézi a profilod, és látni fogja h nem vagytok ismerősök.
Van olyan is, hogy felmész a lapjára és van a "Friends" gomb az adatapján (az Message gomb mellett). Rányomsz arra, hogy "Friends" és "Edit friend list". Ott felnyílik egy kis ablakocska és kiválasztod, hogy "Restricted". Utána simán ki x-eled az ablakot. Ettől a ponttól kezdve ő nem fogja látni a posztjaidat amiket nem publikusan osztottál meg. Tehát ha rámegy az adatlapodra, olyan lesz a profilod kinézete, mintha nem lennél az ismerőse Facebookon, mégis ott leszel az ismerősei listájában. (Ha esetleg rákérdez, hogy ez micsoda, és nem mered elmondani az igazat, mert temperamentumos vagy túlérzékeny ember, valamit bekamuzhatsz, hogy letöröltél régi posztokat.)
Ugyanígy a profilján ha rámész a "Friends" gombra és kiválasztod, hogy "Unfollow", akkor már te sem látod az ő posztjait, csak akkor, ha rámész a falára és direkt megnézed.
Amúgy megértem a kérdést. Pont van ilyen ismerősöm akinél ezen gondolkozom, hogy ezt megcsinálom. Az oké és sajnálom, hogy túl sok körülötte a dráma és értem, hogy magányos, természetes ha segítségért kiált, de azért már átlépett ezzel egy határt. Egyszer pl a fél Facebook szétf.osta az agyát hogy ugye a kétértelmű ömlengés amit kiírt nem azt jelenti, hogy öngyilkos akar lenni (nem, mint kiderült nem volt tervbe véve). Nagyon sok poszt szól a drámájáról és tényleg megértem hogy nehéz az élete, de ne kényszerítsen rá engem nap nap után, hogy aggódjak érte folyamatosan. Mert kb tényleg ez van, belépek a Fb-ra és már a képembe is vág a platform egy depresszív "Miért nem szeret senki, miért fáj élni?" posztot az illetőtől, alatta meg a "mi a baj? Hogyan segíthetünk?" kérdésekre egy annyi reakció, hogy ez az ő magánügye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!