Facebookon ha rákeresek egy keresztnévre miért csak a közelemben lévőket dobja fel,meg a közös ismeretségekről valókat?
Figyelt kérdés
Régen több ezer embert kidobott,most ha keresek egy embert,nem fogja pl. A dunántúli Marikákat feldobni.
Lehet ezzel valamit csinálni?
Esetleg ha valaki tud valamit segíteni,azt nagyon megköszönném.
( Régen is kerestem valakit simán a keresztnevén nem dobta őt fel ,pedig mind a százat végignéztem. Aztán mikor már megtudtam a vezetéknevét , és úgy írtam be akkor kidobta,pedig nincs elrejtve a profilja, és gondolom a többi 600 azonos keresztnevű embernek sincs elrejtve a profilja)
2022. okt. 29. 17:45
1/4 anonim válasza:
Próbál relevancia alapján ajánlani
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,csak nem dobja ki a többi embert ,akik közül megtalálnám,akit keresek
2022. okt. 29. 17:51
3/4 anonim válasza:
Ha rákeresel egy névre Facebookon, az első sorban az ismerőseid és azok ismerősei között fog keresni, nem a világvégéről fog embert keresni. Ha jól tudom be lehet állítani, hogy ismerősök ismerőseit és ismerősöket ne adjon ki keresésnél. Ha nem sikerül, regisztrálj egy új profilt és keress azzal.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, régen ez másképp volt:)
Köszi a válaszokat
2022. dec. 31. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!