Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom 1000 mbites otthoni...

Telekom 1000 mbites otthoni vezetékes internet csomagban van wifi is?

Figyelt kérdés

Ez a csomag olyan,amirol nincs info a weboldalon, hanem ugyfelszolgalaton rendeltem meg.

Elso honap 4k aztan 5k lesz.

Van 7k ert is 1000 mbites, de ez abban kulonbozik,hogy egy telefonszam lesz hozzarendelve, igy ezert lesz kedvezmenyese b az ar.

Nekem az nem tiszta,hogy vezetekes internetnek van nevezve, es wifi akkor biztosan van?

2023. máj. 30. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kapsz egy routert, lesz wifid is. Szerintem már nem nagyon forgalmaznak sehol lyan csomagot ahol olyan router járna ami nem wifi képes.
2023. máj. 30. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A WiFi egy rádiós technológia aminek semmi köze az internethez. Rádiójellel sugároz információt, ami használható internetes adatátvitelre is, ha van megfelelő készülék hozzá.

A szolgáltatók egyébként már vagy 10-15 éve alapból olyan ONT-t vagy routert adnak ami képes WiFi jel sugárzására is.

2023. máj. 30. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A wifi az nem az internet része, az egy külön dolog. A vezetékes internet azt jelenti hogy az előfizetőig hogyan jut a szolgáltatótól az internetes adatcsomag. Ez a vezetékes (ellenben a mobil internettel).

Plusz van a te hálózatod és itt az eszközök csatlakoznak egyfajta központi elosztóra (nevezzünk egyszerűség kedvéért routernek), ezt a csatlakozást tehetik meg wi-fi-vel és kábellel. Mivel manapság sok eszköz már wifi képes, így szinte biztos, hogy wifi-s routert kapsz a szolgáltatótól, de ha nem akkor is megoldható lenne..

2023. máj. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!