Miért bukkannak fel bikiniben táncolós videók a pasim facebookján?
Kérdező: a te facebookodban kik jelennek meg?
Szegecselt bőrnadrágos urak ostorral? Melyik a jobb?
Semmilyen beszélgetést nem vesz semelyik app sem a háttérben. Nagyon durván merítené az aksit és sok adatforgalmat is használna. Azért érzi sok ember úgy, hogy lehallgatja a telefonja, mert valójában a legtöbb ember olvasgat vagy írásban beszélget sok témáról, amiről később szóban is beszél. Aztán amikor a böngészési előzményei miatt kap egy reklámot a beszedtémájáról, akkor hopp meglepődik.
Próbáld csak ki, hogy mondogass valami olyan dolgot a telefonodnak, amire biztosan nem kerestél rá mostanában, nem fogsz róla reklámot kapni.
" Nyugodtan utanaolvashatsz. "
Utánaolvastam, ráadásul szakmabeli vagyok. Lehetetlen az, amiről beszélsz. Illetve nem lehetetlen, csak pillanatok alatt bukna le, ha valóban ilyet tenne bármelyik telefon.
De mondom, próbáld csak ki: kezdj el a telefonodnak mondogatni olyat, amire biztosan nem kerestél rá és az ismerőseidet sem foglalkoztatja. Aztán nézd meg, hogy nem fog ilyen reklámokat dobálni semmi.
Jól van, én elhiszem hogy ezt hiszitek, de akkor sem lesz igaz. De mind harmadszorra írom le: teszteljétek.
Itt egy magyar cikk, de ha nagyon érdekel titeket a téma, akkor kb. kismilliót fogtok találni a neten:
Én meg egyszer szidtam a Microsoftot, onnantól kezdve hónapokig kaptam a Microsoft hirdetéseket az idővonalamra.
Vagy kicsit más dolog: youtube-on a reklámok kb. fele sörreklám, a maradék meg tampon, pelenka, vagy hashajtó. Ha hozzáteszem, hogy férfi vagyok, utálom a sört, és nem valószínű, hogy pár éven belül gyerekem lesz, ezek a reklámok csöppet irrelevánsak. És nem, nem szokásom sörökre, hashajtókra, tamponokra, és pelenkákra rákeresni neten. :D
Szóval attól, hogy valami reklám megjelent valakinél, még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!