Miért bukkannak fel bikiniben táncolós videók a pasim facebookján?
Szerintem is.
Igen a youtube oldalon is amiket nézek, hasonlót ad be.
Persze nem görgette el egyből hanem egy jó pár másodpercet megnéztünk belőle.. biztos nem érdekli 😃
AZ a baj, hogy ha megjelölöm hogy nem érdekelnek az ilyen hasonló videók, akkor is ajánlja a videót.
Ha megnézte valamit, kb ugyanazokat fog ajánlani :/
Ennyire szar a facebook...
Régebben tesóm nézett a kislányának fürdőruhát a fészbúkon, és valami boltra irányította át ami Pinterest-re (is) töltött fel képeket.
Na most a lényeg, hogy nálam nézte, az én wifimen, de az ő készülékén. Mégis az én Pinterest kezdőlapom van tele azóta is bikinis kislányokkal. Sütik törlése nem oldotta meg. Ha kijelentkezek és törlöm a sütiket akkor eltűnnek az ajánlások. De ahogy bejelentkezek a fészbúkommal, egyből tele a kezdőlapom 8-12 éves kislány modellekkel akik bikiniben pózolnak.
Erről ennyit.
Jaj, milyen borasztó, hogy egy vélhetően felnőtt, szexuálisan aktív korú férfinak az érdeklődési körébe tartozhatnak szép nőkről készült, ruhás videók vagy képek. :)
Nem megcsalt, nem megvert, nem részegen jön haza minden nap, hanem néha megakad a szeme egy-egy csajon és emiatt az algoritmus jogosan gondolja azt, hogy ez érdekli őt. Hát istenen.
Ja és még valami, csak így mellékesen: még csak az sem kell, hogy rákeress vagy rákattints valamire. Rengeteg app - és a facebook is ilyen - még azt is figyeli, hogy hol állsz meg görgetés közben. Ha valamin megakad a szemed és lassítasz vagy megállsz, akkor ő már tudja, hogy ez téged érdekel. És szerintem totálisan elképzelhetetlen az, hogy ha egy férfi elé bedobnak egy szép nőről készült képet, akkor ne akadjon meg legalább egy pillanatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!