Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok a freemail fiókomból...

Nem tudok a freemail fiókomból kilépni? mert HTTP ERROR 413 ír ki.? sütik törölve? és még is ezt írja ki mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Ha ki akarok lépni akkor ezt írja ki: "Ez az oldal nem működik mostHa a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a webhely tulajdonosával.

HTTP ERROR 413"

Sütiket tudtam törölni akkor kitudott léptetni, de amikor újra ki akartam lépni, ugyan az probléma? mit tudok tenni? EDGE böngészőm van..

2023. máj. 25. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel semmit.
2023. máj. 25. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Minek kilépni..???

Zárd be a böngészőt, azt jóvan.

2023. máj. 25. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A 413-as HTTP hibakódot akkor válaszolja vissza a webszerver, ha a webböngésző túl nagy HTTP-kérést kíván küldeni.

[link]

Két dolog okozhatja: vagy szerveroldali probléma (félrekonfigurálás) vagy megbolondult a böngésződ.

Mivel Freemailnél nem találkozom ilyen problémával, az utóbbi lehet.

Próbáld meg azt, hogy törlöd az Edge gyorsítótárát:

[link]

2023. máj. 25. 23:29
 4/4 anonim válasza:

Nálam is ez van most.

Kiléptem, be akarok lépni és nem nyitja meg az oldalt helyette ezt írja ki

HTTP ERROR 431

Meg tudtad oldani valahogy?

Asztali gépen tudom csak használni a mailem, mobilról jelenleg nem megy a belépés.

2024. júl. 6. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!