Youtube-on miért török reklámok jönnek be?
Figyelt kérdés
Mi alapján dobja fel ezeket a reklámokat a youtube? Már korábban is észrevettem, hogy mondjuk német reklámok jönnek be, de az csak 1-1 kósza reklám volt. Az elmúlt napokban csak török reklámot kapok Kőbányán. Azt még megértettem, hogyha utazunk a határhoz közel bejön szlovák reklám, de ez a török most nagyon random.
Mobilnetről nézem, nem használok VPN-t és olyan helyen lakom, ahol szerintem egy török származású sincs.
2023. máj. 17. 10:22
1/4 anonim válasza:
jó kérdés hely alapján szerintem legalábbis nekem ezek a magyar politikai reklámok vannak, bár lassan lecseng a vpn és addblockker időszaka mivel a youtube kísérletezik egy olyan funkcióval ,hogyha bevan nyomva az addblocker akkor egy hiba üzenetet ír vissza az oldal ,hogy blocker be van kapcsolva. hivatalosan még csak külföldön tesztelik ,de lehet mindenhol bevezetik lassan.
2/4 anonim válasza:
Változó. Nekem általánosságbn magyar reklámokat rak az arcomba a 'Tube, de hallottam már kínaiul is... nem is értettem mi van :D
3/4 anonim válasza:
Ettől még nem cseng le az adblock korszaka. Biztos, hogy lesz más megoldás erre is. Amúgy is ublock origint használj, ne azt a szr-t, ami ha fizetsz nekik, átengedi a te reklámodat.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám jelenleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!