Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes ki kapcsolni az...

Érdemes ki kapcsolni az internetet? Központilag, már úgy hogy mindent ami az internethez kapcsolódik hangszóró nyomtató vagy nem kell, nem tudom másképen kérdezni

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 13:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező, bocsánat nem tudom a köszöntést megfogalmazni másképp, csókolommal köszönni érdekes lenne :)

Erőt egészséget, már ez is nagy teljesítmény ha 70 évesen valaki tudja valamennyire használni, szégyelje magát a sok offoló, kíváncsi vagyok hol lesznek ők majd 70 évesen...

Ha áramot szeretnél spórolni mindenképpen áramtalaníts, hiszen kevesen tudják de ezek az eszközök akkor is elég sok áramot vesznek fel, ha nincsenek bekapcsolva, de be vannak dugva. Az internet nem jelent veszélyt kikapcsolt gépnek, mivel ahhoz hogy pl egy kártékony program megfertőzze a gépet, vagy egy külső behatoló irányítása alá vegye, ahhoz szüksége van a processzorra, ami kikapcsolt állapotban áll, nem használható. Így lehetetlen az számítógépen bármilyen kárt okozni internetről. Egyetlen ok miatt lehet tehát megfontolandó, az pedig az áramfelvétel.

A kigyulladás elég ritka, de ilyen esélyel kigyulladhat a hűtő is, vagy a tévé.

2011. márc. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!