Most örökre letiltott a viber?
Tegnap nem tudtam üzenetet írni, nem akarta elküldeni, újratelepítem, nem jön meg az sms kód, azt írta ki, hogy hiba, és kb ennyi..
Írtam a supportnak és megtudtam, hogy le van tiltva a számom mert gyanús tevékenységet észleltek, vagy spamelésért jelentve lett..
Kb alig használom üzenet küldésre, és nem szoktam spamelni, teljesen normálisan használtam.
Ezt írta a support:
Hello,
Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. The account has been automatically added to a block list and can not be unblocked.
No further information is available at this time. Please do not reply to this e-mail.
Valaki más is járt így?
Az a baj, hogy ahogy elküldöm a viber supportnak visszajön ez az automatikus levél, tehát gondolom mivel letiltottak, ezért már szóba sem állnak velem…
Nem hiszem.
Nem fogok újat venni, csak ezért nem akarok számot váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!