Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most örökre letiltott a viber?

Most örökre letiltott a viber?

Figyelt kérdés

Tegnap nem tudtam üzenetet írni, nem akarta elküldeni, újratelepítem, nem jön meg az sms kód, azt írta ki, hogy hiba, és kb ennyi..

Írtam a supportnak és megtudtam, hogy le van tiltva a számom mert gyanús tevékenységet észleltek, vagy spamelésért jelentve lett..

Kb alig használom üzenet küldésre, és nem szoktam spamelni, teljesen normálisan használtam.

Ezt írta a support:

Hello,

Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. The account has been automatically added to a block list and can not be unblocked.

No further information is available at this time. Please do not reply to this e-mail.

Valaki más is járt így?

Az a baj, hogy ahogy elküldöm a viber supportnak visszajön ez az automatikus levél, tehát gondolom mivel letiltottak, ezért már szóba sem állnak velem…

2023. máj. 11. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a baj sajnos, hogy a legtöbb supportnál, hiába nem nekik van igazuk, tőlük akár a hajadra is kenheted, akkor is nekik lesz igazuk. Ez ellen sajnos nem lehet tenni semmit, ha ők azt mondták, hogy "Please do not reply to this e-mail", akkor sajnos nem tehetsz semmit. Egyébként ez egy óriási rohadékság, hogy még csak esélyt sem adnak arra, hogy bizonyítsd, hogy ez a telefonszám nincs spamelésre használva már. Azért "Már", mert valószínűleg a telefonszámod már korábban valakié volt, és az lehet, hogy letiltatta magát a Viberrel valamivel. De igazán bevezethetnének egy olyat, hogy igazolni tudd azt, hogy mikor került hozzád a telefonszám, és össze lehet vetni azzal, hogy mikor lett tiltva.
2023. máj. 11. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Már 10 éve enyém a szám úgyhogy kizárt :D
2023. máj. 11. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy vírusos? Egyébként meg vegyél egy új számot! ;)
2023. máj. 11. 23:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem.

Nem fogok újat venni, csak ezért nem akarok számot váltani.

2023. máj. 12. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor annyira nyilvan nem fontos hogy legyen vibered, tehat nincs is probléma.
2023. máj. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!