Youtube-n egy énekesnek a csatornáján van olyan menü is, hogy kiadások. Ez mi? Ha ide megyek akkor ezek a videók is ingyenesek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmiért fizetni, nem mertem bele menni ezért irtam ki a kérdést.Valaki tud segiteni?2023. máj. 8. 15:54
2/5 anonim válasza:
Nem tudsz úgy fizetős tartalomhoz hozzáférni, hogy előbb ne fizetnéd ki, és erre ne hívná fel a figyelmedet egy oldal. Külön jóváhagyáshoz kötött, hogy véletlenül se kattints olyan dologra amit nem szerettél volna használni.
Nincs kockázata annak, hogy egy gombra rákattints.
3/5 A kérdező kommentje:
1 mert nem akarok semmiért fizetni,
2 köszi ,
2023. máj. 8. 17:08
4/5 anonim válasza:
Mitől félsz, a behajtó kopogtat az ajtón amint rányomsz? Fogadjunk még bankkártya sincs hozzáadva a Google fiókodhoz, és parázol.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Annak idején mikor kezdő voltam az interneten (mikor még nem volt ennyire fejlett mint most) akkor én is paráztam minden apróságokon, de ezek már elmúltak bátran kattintok én is a zenei előadók "kiadások" menüpontjára is. Tedd meg te is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!