Hogy működik a twitter?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Új felhasználó vagyok a twitteren és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megnézni egy poszt alatt a kommenteket? Mert, ha rámegyek a kommentekre, csak azt dobja be, hogy "tweeteld a válaszod".
Illetve privát üzenetet lehet küldeni a másiknak? Mert én úgy láttam, hogy csak tweet-elni lehet a profiljára.
Előre is köszi a válaszokat! Viccelődők kíméljenek!
2023. máj. 3. 18:04
2/3 anonim válasza:
a válaszok megnézéséhez kattints a tweetre
privát üzenethez menj rá a profiljára, és a követés gomb mellett nyomj a boríték ikonra (be lehet állítani, hogy csak olyan tudjon üzenetet írni, akivel követitek egymást, ez az oka ha valakinél nincs ott a boríték ikon)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es!
2023. máj. 3. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!