Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki meg tudná írni hogy a...

Valaki meg tudná írni hogy a Twitter kb. micsoda? Hogy műkődik?

Figyelt kérdés
Twitter

2012. jún. 15. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan közösségi oldal, ahol rövid (sms-terjedelmű pár mondatos) üzeneteket oszthatsz meg azokkal a követőkkel akik rád feliratkoznak (és persze bárkivel ha publikus a profil).

Ez azoknak lehet érdekes, akikkel rendszeresen történik valami lényeges dolog, és azt meg tudja osztani másokkal. Sokakban annyiban merül ki - amit facebookon is sokszor láthatsz -, hogy két mondatban le tudják írni hogy éppen mit csinálnak, mit csináltak vagy mit fognak, mire gondolnak, és csupa olyan felesleges dolog, amivel végigkövetheted a napjukat a felkeléstől az étkezéseken át a lefekvésig. Ez az oldal azoknak buli, akikben megvan a kényszer hogy a virtuálisan jelezzék hogy élnek, mert óránként többször is megjelennek az üzeneket, hogy épp mi történik velük.

2012. jún. 15. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem!

Mondjuk azt én sem értem (ahogy a válaszodban utaltál rá) hogy mire jo az egyeseknek, hogy folyamatosan kiirják Facebook-ra, hogy jelenleg itt-és-itt tartozkodom, ennek-és-ennek a társaságában! és lehetöleg legyen melléirva hogy iPhone-val osztotta meg...

És te használod a Twittert? Mi a véleményed, tapasztalataid?

2012. jún. 15. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a twitter nagyon jó még azoknak, akik valamilyen blogot vezetnek. Teszem azt van egy filmkritikával foglalkozó blogod, és az olyan rövid információkat, amiknek nem akarsz új bejegyzést készíteni kiírhatod oda. Pl. hogy csúszni fog pár napot a következő kritika, vagy ilyesmi.
2012. jún. 15. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Oks

Köszönöm az informáciokat

kiprobalom én is :)

2012. jún. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!