80-100 Mbit/s Wi-Fi sebesség elfogadható?
2023. máj. 3. 06:19
11/14 anonim válasza:
Mivel méred amúgy? Mármint a wifi sebességet? Nem lehet, hogy maga amivel méred annak tud ennyit? Teloval mérem ott pl 60mb körül van a amx letöltés, laptoppal meg közel 900, mármint ugyanúgy wifiről.
12/14 anonim válasza:
Ja most látom pont írtad már, csak valahogy átsiklottam a 10-es kommented fölött.
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen de tudtam beszélni a szolgáltatóval (DIGI). Azt mondták, hogy ez ennyit tud. Ha gyorsabb wifi sebességet akarok akkor vagy bérlek tőlük havi 250Ft-ért, vagy veszek olyan routert ami gyorsabb sebességre képes.
2023. máj. 24. 07:09
14/14 anonim válasza:
Igen, ahogy írtam. Olyan 15-20.000Ft körül lehet kapni már "lakossági" felhasználásra teljesen jó, ax szabványt tudó WiFi routert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!