Chrome böngészőben egy sereg reklám jelent meg ubockorigon mellett ezen az oldalon. Tegnap letiltottam "dognet.sk", (akkor csak kis reklámcsíkok voltak), azt gondoltam OK, ma frissített a win11 és a Chrome, tele lett reklámmal?
Figyelt kérdés
Ezek jelentek meg
adform.net
adsrvr.org
criteo.com
criteo.net
doubleclick.net
fonts.googleapis.com
google.com
google.hu
googleadservices.com
googlesyndication.com
googletagservices.com
gstatic.com
imasdk.googleapis.com
pahtag.tech
palibzh.tech
related.hu
taboola.com
tchibo.hu
---tegnap csak ez volt [link]
Mi a helyzet, nem működik jól az ublockorigin. Honnan tudom mit tiltsak le, ha ez a megoldás? A reklám ablakból honnan tudom mi a forrás?
A tchibo.hu -nál világos a dolog, mert sereg kávéreklám volt. De jön a pepitáról, google hirdetés, ki videók látszanak...
Vagy távolítsam el az ublockot, és adjam hozzá újra a chromehoz?
2023. ápr. 26. 21:41
1/1 anonim válasza:
A fonts.googleapis a weboldalakon megjelenő különleges betűtípusokért felel. Azonban fel lehet használni canvas ujjlenyomathoz is, amivel a legprofibb szakértők be tudnak azonosítani, vagyis össze tudják kapcsolni egymással az aktivitásaidat. A google, googlesyndication, gstatic a google szolgáltatásokba bejelentkezéshez elengedhetetlen. A többi reklám, blokkolhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!