UBlockOrigin mellett megjelennek hirdetések itt a gyk-n, Chrome. Mit kéne csinálnom?
Köszönöm.
Nekem nem megy. Egy kicsit bővebben le tudnád írni?
Három módszer van:
1. jobb klikk a reklámon/elem blokkolása, és kiválasztod a megfelelő szövegdobozt, ami csak a reklámot veszi ki - ebben segít az előnézeti kép.
2. origin ikonra kattintva legyen a "több ˘" gombbal teljesen kibontva a panel, hogy látszódjanak az oldal saját és harmadik feles reklámjai. Itt kell a dognet.sk-t törölni a táblázatcellák jobb oldalába kattintva, amíg pirossal kitöltésre nem kerül (majd újratöltés).
3. origin ikon/fogaskerék ikon/saját szűrők, és a kommentben leírt 2 sort kell hozzáadni a saját szűrőkhöz, majd módosítások alkalmazása és reload.
Köszi a kibontást megtaláltam.
Csak a: "Itt kell a dognet.sk-t törölni a táblázatcellák jobb oldalába kattintva, amíg pirossal kitöltésre nem kerül (majd újratöltés). " még nem megy.
Ezt látom, de a + jel nem sikerül kivenni, nem sikerül.
[link] így néz ki.
Ha ráviszed a cellára az egeret, a bal oldala szürke lesz, a jobb piros. Amelyikre kattintasz, azt fogja aktiválni. Próbáld meg úgy, hogy keresel egy reklámdobozzal rendelkező oldalt, hogy betöltse a böngésző és lássa az Origin.
De elvileg mindhárom módszer ugyanarra az eredményre fut ki, ha az egyik sikerült akkor is el kell tűnnie.
Köszi, bénázok... :((
Nem változik a szín hiába viszem az egeret. Látom a többinél piros a képen. De semmi színváltozás bal-jobb oldalon.
A reklám blokkolását megcsináltam, "felvétel" lehetőségre kattintva, de újból jönnek.
Ezt kellene a sajátszűrőhöz adni, felkiáltójellel? Még megpróbálom.
>>> ! 2023-04-24 https://www.gyakorikerdesek.hu
www.gyakorikerdesek.hu###\32 3c0677d2 <<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!