Adott egy ex, aki a múltkoriban elővett, hogy megváltoztattam a facebookon a kapcsolati beállításomat, és mondott hozzá egy óra perc időpontot. Valójában nem változtattam meg, csak levettem az ismerősök által láthatóról csak saját magam által láthatóra, de az időpont abszolút stimmelt. Azt hiszem, hogy ha megváltoztattam volna a státuszt, akkor külön engedéllyel felrakja az üzenőfalamra, de csak a láthatóságot változtattam. Honnét tudhatta percre pontosan? Teljesen hülye az IT-hez, csak Iphonet használ. Esetleg a lánya tudhat még valamit, ő Iphonet és néha Windowos PC-t használ. Én Androidos telefont és Windowsos PC-t használok. Megfigyelhetnek valamivel? Az én eszközeimhez nem fértek hozzá fizikailag. Van esetleg valami kliens, amit rá lehet állítani egy fb fiókra, hogy figyelje?
Ja, és ezt az egészet elég kérkedően adta elő, hogy ő ezt is tudja.
2023. ápr. 25. 02:26
2/7 anonim válasza:
A jelszavadat megváltoztattad szakítás után?
És közös ismerősötök nem lehet az informátora, akivel te még fb-kapcsolatban vagy?
2023. ápr. 25. 04:17
3/7 anonim válasza:
Keyloggert tett a gépedre szerintem! Vagy tudja a jelszavad. Ennyi. Egy anti keylogger azért alap ma már minden windowsos gépre - pl zemana antikeylogger-e
2023. ápr. 25. 06:19
4/7 A kérdező kommentje:
2-3 Köszi!
Ő is ismerősöm, szóval ő is láthatta, hogy megváltozott ez a profilomon, viszont nem hiszem, hogy hajnal 3 óra 12 perckor figyelt és feljegyezte. Keylogger nincs, ezt biztosan állíthatom.
Lehet, hogy csak valami sima FB beállítás, vagy esetleg valamilyen telefonos kliens, ami figyeli a megadott FB felhasználót és szól ha változás van.
2023. ápr. 25. 07:49
5/7 anonim válasza:
Nos...
Szemmel láthatóan ő még egy alternatív valóságban él, ahol nem vett tudomást arról, hogy már nem jártok. Ilyen esetben én a kapcsolat megszakítását tudom javasolni. Az ilyenekből lehetnek idővel a megszállott zaklatók. Az ilyesmit jobb megelőzni. Ha nem fogja fel, hogy már semmi köze hozzád, akkor fogod, és letiltod. És precízen szabályozd be, hogy ki mit láthat. Nem kell, hogy mindenki lássa a családi állapotodat. Őszintén? Én is csak a családnak, és közeli barátoknak, ismerősöknek teszem elérhetővé.
2023. ápr. 25. 08:32
6/7 A kérdező kommentje:
5 Köszönöm, de nem kell belelátni dolgokba mást nulla információval. Kérdésem tisztán technikai.
2023. ápr. 25. 08:44
7/7 anonim válasza:
Alapból úgy tudom nem jelez semmilyen formában, de biztosan van olyan böngészőplugin ami szól ha az adott profilon bármi frissül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!