1/4 anonim válasza:
Negatív. Beleolvasva a blogba, ha a blog szerzője Németh Annaként egy orosz nő, bizonyos Anna Tretyakova képével szerepel, hiteltelenné válik. Ugyanakkor itt a gyakorikérdések oldalon is van, akinek jelenleg is folyamatban álló ügye van velük személyes információ jogtalan felhasználása miatt. Ez alapján a vélemények és személyek is megkérdőjelezhetőek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. ápr. 25. 20:18
3/4 anonim válasza:
Igen. Szerintem érdekes oldal, Facebookon láttam előszőr egy fél éve. Én szövegíró és grafikus vagyok, szoktak ilyesmi alkalmi feladatokat hirdetni, volt is már megbízásom. Ja, meg sok az építőipari munka is, de mint én is, mindenfajta szakemberek regisztrálnak. Van mit fejlődnie az oldalnak, de az biztos, hogy felhasználó barát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3-nak is.
2023. ápr. 26. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!