Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail kijelentkezés az összes...

Gmail kijelentkezés az összes eszközből?

Figyelt kérdés

Lehetséges egyáltalán, mert már egy éve keresem ezt szerencsétlen opciót, de sehol nincs! A gmail-ban meg van valahol nyitva 2 helyen, valami eszközön. A telefonból a fiókot töröltem, máshol meg nem kellene hogy meg legyen nyitva.

Nem tudom hol lehet kijelentkezni mindenhonnan, valaki esetleg tudja?

#kijelentkezés, gmail
2023. ápr. 24. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Valahol a profilodban nem a gmail-hanem a google fiókod opciója ez, itt indulnék el, most jobbat nem találtam:

[link]

2023. ápr. 24. 16:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem értem! A google fiók kezelése - biztonság - saját eszközök - összes eszköz kezelése alatt nincs semmi, ahol be lennék jelentkezve. Egyedül a laptopról!

A telefonról is ki vagyok jelentkezve, elvileg mindenhonnan, csak az aktuális munkamenetet látom a laptopról. Erre nyitok egy gmail-t részletek vár kb. 5mp-et és ott van, hogy megnyitva 1 másik helyen. Az agyam eldobom.. hol lenne megnyitva, és a nyomorult google miért nem hoz fel ilyen opciót, hogy kijelentkezés az összes eszközről!

2023. ápr. 24. 16:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Hol lehet megnyitva el nem bírom képzelni, és azt sem hogy miért nem lehet minden eszközről kijelentkezni.

[link]

[link]

Egyszerűen ez felfoghatatlan, lehet inkább letörlöm az egész fiókot. Hiába változtattam jelszót, akkor is ott van valahol.

2023. ápr. 24. 16:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyre jobb, most már 3 helyen van megnyitva
2023. ápr. 24. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha jelszót váltottál és kijelentkeztél minden eszközről, akkor az csak te lehetsz. Írja is, hogy kijelentkezve, összesen 1 aktív eszközön vagy belépve (Linux laptop).
2023. ápr. 24. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezzel én is szívtam egy sort pár hete, olvastam cikkeket, amik szerint létezik ilyen funkció... hát nálam hiányzik, vagy kivették nem tudom, nem is számít. Én jelszót változtattam és úgy emlékszem az megoldotta a gondot.
2023. ápr. 24. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:

#előző vagyok

Mármint a "kijelentkezés mindenhonnan" funkcióra gondoltam.

2023. ápr. 24. 17:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Bizonyos, hogy csak én vagyok rajta csak furcsa volt az egész. Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 24. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok, úgy látom csoportokra osztották és nekem van chromecast meg egy smartclock asztali, az egy csoportban van és annál van a csoporthoz kijelentkezés.
2023. ápr. 24. 20:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm bár nem értem mit szerettél volna közölni. Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 25. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!