Hogyan kell kijelentkezni discordról? Elvileg kéne lennie valahol egy log out, vagy kilépés, vagy kijelentkezés gombnak; de nem találtam ilyet sehol, törtöltem az előzményeket; de még így se lépett ki.
* weboldalnál
weboldal bálról nem tudok :'D bocsánat tipóztam.
Köszönöm a hozzászólást; ott , ha rámegyek a profilra, ott van olyan, hogy fiók deaktiválása, és törlése, és azok valóban pirosak, de ha bármelyikre rámegyek, akkor azt írja, hogy csak akkor tudom törölni, vagy felfüggeszteni a szervert, ha átadom a szervernek a tulajdonjogát. De kinek adjam, hát ne szórakozzanak már velem; szerintem átrakatom egy másik e-mailcímhez, utána kikapcsolom a gépet, hátha akkor kilép -remélhetőleg-
akartam írni, hogy tényleg behozta azt az oldalt a login felirattal; de kijelentkezni mégsem jelentkezett ki, mert rákattintottam, hogy login, akkor mindenféle jelszóbeírás nélkül megint a belépett oldalt mutatta, tehát ki sem lépett; és tehát továbbra is keresem a választ, hogy hogyan lehet kilépni
az a fogaskerekes ikon az megvan, csakhogy, ha rámegyek, akkor sincs semmi ilyesmi, hogy elméletileg/állítólag piros log out-felirat; semmilyen színnel nincsen ilyen; tehát nem lehet kilépni sajnos.
Sikerült. Meg kellett szüntetni az összes szerveremet, volt ott egy a nevemmel;
alatta volt ott egy hogy #általános
alatta volt ott egy, ami címeket én adtam meg, hogy #művészetek stb
tehát ezek mellett voltak fogaskerekek, amikre kattintva azt választottam, hogy kitörlöm;
utána deaktiváltam a fiókot a ,,Saját fiók"-résznél; és akkor kilépett hála Istennek.
Az utóbbi információk nem vezettek hozzá igazából
Gépen: fogaskerék - letekersz
Telefonon: rányomsz az alsó sávon a profilképedre, azután a megjelent felület tetején lesz egy nyíl és ablak jelölés, az a kijelentkezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!