Messengeren mit jelent a pulzáló kamera jel?
Szia! Ilyen még van ezek szerint? Pont erre voltam kíváncsi, mert van egy ismerősöm, aki mindig pont akkor ír rám, amikor valamit visszaolvasok épp a beszélgetésünkben...
Mivel ezt többször csinálta, így tudom hogy ez a kamera pulzálós dolog miatt lehet, de ő android - én iPhone, és nálam már ilyen egyáltalán nincs.
Kipróbáltam a párommal, aki szintén android telefonos, de nem volt semmi pulzáló kamera jel nála, szóval el nem tudom képzelni ez mikor működik, de ezek szerint valakinél még van ilyen.
Szia!
Közben rájöttem a dologra.
Azóta folyamatosan pulzálok a párom androidos telefonján is, ha épp nézem a beszélgetésünk. Sajnos ez iPhone telefonokon nem működik jelenleg, kérdeztem több ismerőst is, szóval csak androidos telefon látja ezt a kamera pulzálást.
Viszont ez beállítás kérdése, hogy ki engedélyezte, szóval ezért nem látod mindenkinél, ettől függ.
Messengeren belül a beállításokban: ha rámész az Elérhető beállítás részre, akkor ott azon belül van olyan rész hogy egyidejű elérhetőség megjelenítése opció. Akinél ez bevan kapcsolva, őket látni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!