Próbálok telepíteni egy programot, de valami védelem van a gépemen. Mit kell átállítanom, hogy működjön?
Nagyon fontos program lenne, és megőrülök már!
A munkámhoz kellene!
Metatrader 4 alkalmazással kereskedek a tőzsdén, és vettem egy programot, ami magától másolja az összes számlámra az adatokat (nyitás/zárás stb)
Így amit csinálok a mester számlán, az összes többi alszámlán magától ugyan azt csinálja!
Van 2 barátom, akik ugyan ezt csinálják, ugyan úgy telepítettük, minden ugyan az, és nekik hónapok óta hibátlan, nekem viszont el sem indul.
Megkaptam a license kulcsot, majd amikor okézom, feljön a hibaüzenet, hogy nem érik el a szerverüket, mert az internetem blokkolja az ellenőrzést, majd ez a hibaüzenet:
Mindent megnéztem, ugyan így bepipáltam mindent. Majd egyesével is ki és be pipáltam, közben mindig rányomtam az ellenőrzésre, de ugyan ez a hiba.
Ezután kikapcsoltam a VPN-t a windowsban (nincs vpn-em, de azért kiszedtem a beállítást)
Ezután telibe kilőttem a tűzfalat.
Ezután bementem az internet beállításokhoz, majd biztonság. Lehúztam a csúszkát mindenhol a legalacsonyabbra.
Ezután bementem az adatvédelemhez és mindenhol rámentem, hogy engedélyezés.
A felugró ablakokat is engedélyeztem.
Legutolsó sorban pedig próbáltam lan kábellel, wifivel és mobilinternettel is.
(Itthon amúgy vodafone-upc 1gb-os net van, 2 hónapja kötötték be, az új boxos, legnagyobb)
Ezután írtam emailt a cégnek, akitől vettem a programot, és csatlakozott anydesken, távolról megnézte ő is, 1 órát állítgatta a gépem.
Újratelepített mindent, megnézte a net beállításokat, de nem működik.
Most próbálom épp egy másik gépen, de ez nem az enyém, itt működni fog valószínű, de a sajátomon mégis milyen védelem lehet, ami gátolja a programot?
Nem használok vírusírtót sem…
Ha van ötleted, vagy tudsz jó szakembert Bp-en, kérlek jelezd, mert nagyon fontos lenne megoldanom a problémát!
Pontos idő be van állítva?
Milyen operációs rendszer?
A másik gépen is tökéletesen működik, csak a sajátomon nem…
Mit kell átállítani, hogy engedje ott is?
Valakinek ötlet? Vagy szerviz esetleg Bp-en a héten?
Összehasonlítottam a működő gép összes beállítását a sajátommal, amin nem működik.
Volt pár eltérés, amiket átállítottam, de ezután sem jó.
A programot teljesen töröltem, majd újra tettem, gépet újra indítottam, a hiba ugyan az….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!