Bankok hálózati védelme?
Figyelt kérdés
Többen kaptuk feladatul, hogy készítsünk prezentációt a bankok információs biztonságáról, én kimondottan a hálózati védelmüket kaptam. Ám erről se magyarul se angolul keresve nem találtam semmi használható dolgot.
Ha tudtok esetleg ehhez kapcsolódó anyagot linkelni azt megköszönném.
2022. febr. 25. 20:42
1/8 anonim válasza:
Akkor googlezzal egy kicsit tovább. Még szabvány is van rá.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Semmi, konkrétum nincs benne, ez inkább csak marketing szöveg.
2022. febr. 25. 20:52
4/8 anonim válasza:
3. találat: [link] (ebben van egy rakás hivatkozás ami tovább vezethet).
5/8 anonim válasza:
3. (kérdező 2022.02.25. 20:52) De egy rakás hivatkozáson el lehet indulni a Ciscos oldalról, nem csak marketing szöveg. Az egy "nyitó oldal" és neki kell esni a hivatkozásokon végig menni. Helyetted ne írjam meg véletlenül a prezidet?
6/8 anonim válasza:
És a Bankok offline védelme?
Mondjuk egy kijevi székhelyű bankot ha 'meglátogatnak' az orosz tankok..?
7/8 A kérdező kommentje:
Az a fizikai védelem.
2022. febr. 26. 00:56
8/8 anonim válasza:
Ez ellen a fizikai védelem már semmit se ér. Nem állnak meg a biztonsági őr felszólítására.. :) Igaz nem is bankot rabolni jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!