Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg beszüntetik az eredeti...

Tényleg beszüntetik az eredeti/Nyomot Zene cd, eredeti filmes Dvd/blu-ray lemez gyártását?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki mondana, tudom hogy jönni fognak azok a kommentek hogy ez "még létezik, minek megvenni mikor lehetett tölteni és tárolni, minek tárolni foglal helyet, vannak stream oldalak rövid életűek" stb. számítani fogok rá.

Na most ma reggel azt hallottam a rádióaban hogy a Netflix beszünteti a dvd, blu-ray filmes kiadását 25 év után, a streamingje miatt, olvastam nemrégiben a Facen a filmgyűjtés oldalán miszerint a Sony lemez kiadásait Idén Januárjában beszüntették legalább is nálunk... Ezek után vajon meddig fog élni a lemezes kiadások? ugyan az lesz mint a bakelitnél? vajon mi lesz azokkal akik gyűjtik, gyűjtötték? ha lehet ne az írottakra gondoljunk.

2023. ápr. 19. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
10# Magyar vonatkozás ( Magyar szinkron/felirat) nélkül nem igazán fognak beszerezni külföldről....
2023. ápr. 26. 16:13
 12/13 anonim válasza:
100%
Nem fogják beszüntetni a gyártását, mert az embereknek ugyanúgy szüksége van rá. Én pl 2012-ben 8 évesen is kazettákat meg cd-ket gyűjtöttem, mert a neten nem mindig voltak fent a kedvenc zenéim, vagy fent voltak csak fizetni kellett értük. Akkor meg inkább megveszem CD-n, és digitalizálom, vagy könyvtárból kiveszem oszt lemásolom.
2023. ápr. 28. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Még most szerezz be elegendő DVD+R DL lemezt hogy legyen elegendő a következő évekre amihez csak kell.
2023. ápr. 29. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!