Tényleg beszüntetik az eredeti/Nyomot Zene cd, eredeti filmes Dvd/blu-ray lemez gyártását?
Mielőtt bárki mondana, tudom hogy jönni fognak azok a kommentek hogy ez "még létezik, minek megvenni mikor lehetett tölteni és tárolni, minek tárolni foglal helyet, vannak stream oldalak rövid életűek" stb. számítani fogok rá.
Na most ma reggel azt hallottam a rádióaban hogy a Netflix beszünteti a dvd, blu-ray filmes kiadását 25 év után, a streamingje miatt, olvastam nemrégiben a Facen a filmgyűjtés oldalán miszerint a Sony lemez kiadásait Idén Januárjában beszüntették legalább is nálunk... Ezek után vajon meddig fog élni a lemezes kiadások? ugyan az lesz mint a bakelitnél? vajon mi lesz azokkal akik gyűjtik, gyűjtötték? ha lehet ne az írottakra gondoljunk.
"Az interneten olvastam, tehát igaz!" - Petőfi Sándor
"ugyan az lesz mint a bakelitnél?"
Miért, mi lett vele?
Hallottam hogy jön a világvége.
Mit tegyek..?
"Na most ma reggel azt hallottam a rádióaban hogy a Netflix beszünteti a dvd, blu-ray filmes kiadását 25 év után, a streamingje miatt,"
Olvasd el jobban, a lemezkölcsönzést állíják le.
Mondjuk eleve nem is tudtam, hogy a Netflix foglalkozott DVD-forgalmazással...
Hogy a kínálat ezen a területen csökkenni fog, azt már jó ideje tudni lehetett. Sőt, már jó ideje csökkenőben is van. PC játékoknál is jófomán már csak a gyűjtői, díszdobozos kiadásokat forgalmazták DVD-n.
Félre ne érts, én szeretem az optikai adathordozókat, de ami a filmek, és zenék terjesztését illeti, nagyon marginális lett a szerepük. Szoktam használni CD-t, DVD-t, Blu-Ray-t, van jópár zeném CD-n, PC játékaim CD-n és DVD-n, és archiválásra, adatmentésre gyakran használok Blu-Ray-t és MDiscet, de ha belegondolok, hogy például mikor vettem utoljára DVD-n szoftvert? Vagy filmet?
A gyártást egyébként nem szüntetik be, csak kevesebb kiadó él ezen lehetőséggel.
7# Filmgyűjtés Face oldalán: "Meg nem erősített (bár a májusi megjelenési listából egyértelmű) hírek szerint a Sony után véget ért a Warner filmek home videós forgalmazása Magyarországon.
Mindenkinek, akinek ehhez valamilyen szinten köze volt, mindannyiunk nevében szeretnénk köszönetet mondani! Jár a dicséret és a taps!"
Szóval úgy néz ki a Warner is befejezte a Dvd/Blu-ray kiadását...
"forgalmazása Magyarországon"
Úgy érted sehol máshol a világon nem forgalmazott filmeket a Warner ???
Vagy a határon nem jutnak át a postai rendelések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!