A Citromail melyik naptól lesz fizetős? Elfelejtettem átállítani a különböző weboldalakon az e-mail címemet nem akarok kicsúszni a határidőből
Figyelt kérdés
Amúgy ezt nem tudom hogy merészelik megtenni hogy fizetőssé tesznek egy ingyenes e-mail szolgáltatást. Ez pofátlanság. Rengeteg emberrel szúrnak ki ezzel és hozzám hasonlóan senki se fog fizetni a Citromailnek. Ott a Freemail, az ingyenes továbbra is.2023. ápr. 10. 21:34
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Ha inaktivitás miatt törli a Yahoo az email fiókodat, akkor ugyanaz az email cím újra regisztrálható bárkinek. Tehát ha mondjuk volt egy szabo.pityuka@yahoo.com címed, de egy évig nem léptél be, akkor ez a cím szabaddá válik. Ez baromi nagy biztonsági kockázat, mert ha fontosabb helyről jönne levél Szabó Pityukának, azt már egy olyan ember fogja olvasni, akinek semmi köze hozzá.
Komolyabb szolgáltatóknál ha megszűnik egy email cím bármilyen ok miatt, olyan névvel többet regisztrálni nem lehet.
13/13 anonim válasza:
6# nekem sajna nem szóltak
:(
a citromról hallottam, de olyanom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!