Hogyan menthetem le az összes INDAMAIL (fizetős lesz) levelem?
Mivel olvastam, hogy hamarosan fizetőssé válik az indamail.hu lementeném az összes elküldött és bejövő levelem. Ennek mi a módja? Mármint szerintetek hogyan lehet? Milyen megoldást ajánlanátok? Még jobb lenne ha át tudnám vinni a teljes levelezést más címre. Erre is várok ötleteket.
Ugyanis van gmailem meg saját céges honlaphoz is címem. Az indamailem csak a régi leveleimet tartalmazza privát témában. Nem számítottam rá, hogy ők is a citromail.hu után fizetőssé teszik.
Az alábbi topik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
#2 és #4-es hozzászólásában javasoltunk pár lehetőséget a levelek letöltésére/exportálására.
letöltöd imappal kliensbe és visszaszinkronizálod az új fiókba
de ha visszaolvasol citromos kérdéseket, ugyanaz csak a nevet kell kicserélni
Indavideó is tönkre fog majd menni?
Az is az Indamail része.
#5: Nem, nem az "Indamail része".
Az a Media Future Zrt. tulajdona.
#7 A Facebook oldalán írnak erről:
" E-mail-cím módosítása
Az e-mail-címed megváltoztatásához először el kell távolítanod a fiókodhoz tartozó e-mail-címet, majd ezután megadni egy újat. Fontos tudni, hogy azt is megváltoztathatod, hogy ki látja a fiókodhoz tartozó e-mail-címet, és hogy melyik legyen a fiókodhoz tartozó elsődleges e-mail-cím."
Érdemes előtte archiválni a Facebook-fiók tartalmát:
és letölteni a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!