Hogy menthetem meg a youtube-csatornámat?
Jópár éve egy régi - gmail.hu-s (hu!!) - e-mail címemmel készítettem egy Google-fiókot. Ezzel regisztráltam SoundCloudra és a Youtube-ra is. Azonban teljesen érthetetlen módon hiába tudom biztosan jól a bejelentkezési adataimat, a gmail.hu-s e-mail fiókomba nem tudok már egy ideje bejelentkezni.
Az otthoni számítógépem böngészőjéből még be tudok jelentkezni a google-fiókba, de új eszköz esetén már megerősítő e-maillel akar csak beengedni, amihez ugye már nem tudok hozzáférni.
Biztos kell legyen valami mód megváltoztatni a Google-fiókhoz tartozó e-mail címet, de sajnos nem értek hozzá, és nem találtam semmi útmutatást a neten. Fontos lenne pedig megmenteni a yt-csatornákat és a SoundCloudot is. Nagyon köszönöm előre, ha tudsz segíteni!
Így akarják kizsarolni, hogy telefonszámot adj meg nekik és össze tudják kapcsolni a google profilod a valós személyazonosságoddal. Én anno megadtam másodlagos email címet és nem megerősítő emailt küld, csak megkérdezi, mi a másodlagos címem. Az a fiók (a másodlagos) egyébként már nincs meg.
Egyébként én úgy oldottam meg a problémát, hogy youtube-ra FreeTube klienst használok:
Ezzel nem kell bejelentkezni, a kedvenceim és feliratkozásaim lokálisan tárolódnak, cserébe nem tudok videót feltölteni, értékelni, illetve hozzászólni.
Emailnek pedig Tutanotát használok:
Nem kér be semmilyen fölösleges adatot és tud végpontok között titkosított emailt küldeni, aminek a tartalmát még az email szolgáltató sem látja.
Közben sikerült elérnem őket, (elég hamar) segítőkészek voltak, úgyhogy újra tudok használni mindent. Kellemes meglepetés!
Kedves 4-es jók az ötletek! Nekem hányingerem van attól is, amikor a Facebook és az Instagram ajánlgatja nekem hogy segítenek megtalálni ismerőseimet, ha megadom a telefonszámomat ÉS feltöltöm a telefonom névjegyzékét. Majd az aszódi öszvér töke szőrét, azt töltöm fel nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!