Hogyan lehet sok feliratkozót gyűjteni youtubon?
Értékes, egyedi tartalommal.
B opció, hogy beállsz a tömegbe és a trendekkel szerzel ismeretséget. Utóbbi hátránya, hogy maximum egy-két évig tart.
Milyen tartalamakat gyártsak?
Mert raktam fel gameplay videokat de sajnos csak pár 10en nézték meg:/
Gameplay videókkal manapság nehéz befutni. Túl nagy a verseny, ezért valami nagyon egyedivel kell előrukkolnod, és úgy felturbózni a gameplay videódat, hogy olyan legyen, ami könnyen fogyasztható, és érdekes, és leköti az embereket, és jobb, mint az átlag gameplay.
Én tegnap találtam rá erre a videóra: [link]
Nekem bejött az elején is a vágás, meg az egész videó felépítése tök jó. Intelligensnek tűnik a kissrác is. Igaz, hogy ez egy Minecraft videó, és én nem vagyok nagy fanja a game-nek, de ez a videó számomra is kikapcsolódást jelentett.
Egyszóval: Ha mindenképp gamepay tartalommal akarsz befutni, akkor spécizd fel annyira, hogy egyedi legyen, és könnyen fogyasztható, és lekösse az emberek figyelmét.
Sok sikert a csatornád építéséhez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!