Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szivat szét az instagram?

Miért szivat szét az instagram?

Figyelt kérdés

Csinaltam egy uzleti fiokot amiben kiraktam a munkáimat. Elkezdtem szépen lassan accountokat kovetni. 190 nel jartam majd 189 nel hirtelen letiltott az uj accountok koveteserol. Vartam 24 orat bekovettem 20 uj accountot visszaszedte 189 re az osszeset majd utana megint ha kovetek folyton visszaugrik 189 re.

Valakinek a konkurenciaja vagyok és jelentettek vagy ez tényleg alapból ilyen? Nem spamelek nem csinálok semmit csak bekovetem a nekem tetszo csatornákat.

Mit csináljak? Írtam nekik hiabuzenetet semmi.

Raadasul mar a masodik napja vesztegelek 189 kovetonel. Legalabb 500 at be szeretnek kovetni es utana lassabban napi 10 kovetovel kovetni szinten a halozatokat.

Akinek van ebben tapasztalata elmondaná mit csináljak? Adjam fel? Direkt nem engednek ervenyesulni? Vagy ennyire szigoru a spamszuro?

De erdekes amikor kamu profilok meg reklamok arasztjak el a falat a hashtageknel meg kamuk jelolgetbek akkor a kutya nem allitja meg azokat.

En meg egy tisztesseges kis uzleti oldalt szeretnek felfuttatni igenyes anyaggal es ezt kapom. Miert?

2023. ápr. 9. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy zárt kör, a nagy cégek a háttérben megegyeznek az instaval a kicsiket meg igy elnyomjak. Ugyanez vonatkozik az influenszerkedesre ugyanis van szemelyes accountom is es a kutya nem kovet be. Mintha elrejtene az insta. Helyette a kinai meg kozel keleti kamu profilok veg nelkul megtalalnak.
2023. ápr. 9. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
:'( mindenki mondja hogy jajj az instagram az instagram. Aztan tessek. Látszat. Ha megprobalod elnyomnak rajta mint a csikket.
2023. ápr. 9. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Kipanaszkodtad magad? Ne jelölj be 20-50 profilt egyszerre, mert a spambotok is ugyanezt csinálják, és ez nem tetszik a rendszernek. Az is benne lehet, hogy ha kéretlenül spameled egy üzleti fiókkal az embereket, a rendszer figyeli az elutasításokat vagy jelentéseket, és megint csak lekorlátoz, mert úgy viselkedsz mint a spambotok.

Érd el normálisan és természetes módon a statisztikai adatokat, ne csak ész nélkül bejelölve mindenkit akit látsz.

2023. ápr. 9. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!