Szerintetek hány előfizetője van Magyarországon a citromailnak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 21:33
2/7 anonim válasza:
A legjobb indulattal is párszáz. Megbízhatatlan levelező szolgáltató a citromail is, és az indamail is, az indexre meg csak trollkodni jár mindenki.
4/7 anonim válasza:
Szerintem simán benne van a pakliban, hogy vagy vissza áll ingyenesé vagy megszűnik. Én is azért léptem onnan le így…. 12 év után mert előfizetésesé akartak tenni egy olyan platformot ami önmagában nem volt a top levelező rendszerek között.
5/7 anonim válasza:
Valószínű kevés volt a felhasználó és nem érte meg fenntartani, így vészkapaszkodó lehet ez az előfizetés rá.
Aztán ki tudja.
6/7 anonim válasza:
Külföldi cég vette meg. Szóval kb azt gondolták, hogy megveszik, aztán majd annyi előfizető marad, hoghy megérje nekik a dolog.
7/7 anonim válasza:
Ne fizess, regisztrálj új ingyenes gmailt, ami mindenben 100 szor jobb mint az új "fejlesztett" citrom lenne... Mióta fejlesztették brutálisan lassú, és tele van olyan vírusos spam adathalász levelekkel, amiket tiltani sem lehet. Tiltod, és ugyan úgy ugyan arról a címről jönnek tovább... Többször panaszkodtam emiatt az ügyfélszolgálatnak, akik szerverszinten tiltották is ezeket az emaileket. Ja, 2 napig... Utána napi 25-30 jött megint... Iszonyat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!