Barkács bácsi kérdése:
Nem tudok a freemailre belépni, valakinek van hasonlo pfoblémája?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 18:19
1/14 anonim válasza:
Már a jó kis mediaworks hungary zrt. tulajdona. Szóval kormánytulajdon.
Úgy tudom március óta fizetős.
2/14 anonim válasza:
Nincs, mert más már nem használja
3/14 qkker1 válasza:
"Úgy tudom március óta fizetős."
Az a citrom.
5/14 anonim válasza:
Lehet valami rövid idejü bug volt csak.
6/14 kretens válasza:
Én már két napja nem tudok bejelenkezni freemailra.Az a baj hogy vannak olyan dolgaim amiket csak azon kersztül tudnák aktiválni.Egyébként meg innen üzenem nekik hogy akkor már tenyenek közzé a neten egy üzenetet hogy karbantartják vagy mindegy mit csinálnak vele és mennyi ideig.Amúgy meg korábban is sok gond volt vele és sok embernek okoztak kellemetlenséget tehát ha valami nem megy nem kell erőltetni elég volt belőletek szűnjetek meg a pi@ába.
7/14 anonim válasza:
Én se tudok belépni a freemailre 2 napja.
8/14 kretens válasza:
7...Hát ez az és a legnagyobb gond az hogy vannak sokan akiknek a munkavégzéséhez kell és nem tudnak kommunikálni vagy megneheziti a munkát.Szerintem ilyen esetben kártéritésre is lehetne kötelezni őket.
9/14 Györgyi123 válasza:
Nem lehet belépni már 2 napja. Valami karbantartást írnak, ám nem sok kicsit az a 2 nap???
Pár dolgot intéznem kellene, de nem lehet használni.
10/14 anonim válasza:
Lehet azt rakják helyre hogy minden belépésnél emgkérdezte, hogy biztonságos gép-e meg utána küldte rola a mailt hogy be eltt onnan lépve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!