Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek mit jelent ez az...

Szerintetek mit jelent ez az e-mail amit ma kaptam? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Az Ön e-mail címet választották 2010-ben, a Microsoft Promo júliustól decemberig, és még választották ki, hogy nyerni $ 500,000. Vegye fel a kapcsolatot

Rev. Ben Ebere

revbenebere@yahoo.com

Koordinátor

Gratulálok

Your e-mail address was elected in 2010, Microsoft Promo from July to December, and you have been selected to win $ 500,000. Please contact

Rev. Ben Ebere

revbenebere@yahoo.com

Coordinator

Congratulations

2010. okt. 7. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Én gondolkodás nélkül kitörölném. Ez egy spam. Mikor tanulják már meg az emberek, hogy senki sem osztogat csak úgy pénzt, laptopokat, játékkonzolokat, stb...
2010. okt. 7. 22:11
 2/10 anonim válasza:
Ne legyél már buta... Írjál nekik azt adnak 500 lepedőt...
2010. okt. 7. 22:11
 3/10 A kérdező kommentje:

A párom most akarta leharapni a fejem, hogy miért nem töröltem egyszerre ki....

Azért köszi, bár azt én sem gondoltam, hogy holnap utalni fognak 500 e dollárt, amikor nem is vette amerikai lottót....

Csak érdekelt, hogy más is kapott-e már ilyet. Mondjuk spam-ként jött............

2010. okt. 7. 22:15
 4/10 anonim válasza:

így ránézésre: mókusvakítás (ez az új kedvenc szavam az átverésre)

csali. ha te energiát fektetsz a kapcsolatfelvételbe könnyebben húznak csőbe mintha előre nagyon részletesen írnának vmi legendát (mint a nigériai levelek)

ha felveszed velük a kapcsolatot két levélváltáson belül kérnek majd egy kisebb összeget hogy a nagy pénzt megkapd/intézzék a vízumot stb.

ha meg akarod viccelni a tetteseket fogalmazz kb olyan régiesen mint Rákócziék (ügyelve az akkori helyesírásra), azzal nem fog boldogulni a fordítóprogijuk :)

2010. okt. 7. 22:17
 5/10 A kérdező kommentje:
:-D
2010. okt. 7. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Huhhuuhhh. Én kb fél éve minden második nap kapok egy ilyen sz.r levelet. Vagyis elejében hetente, 2hetente, most meg komolyan minden 2. nap. Már nagyon unalmas. xD Ne törődj velük, max töröld ki :)
2010. okt. 7. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Jajj, nálam is avval a nigériaissal kezdődött. Először írtam is neki egy csomót, én hülye. Aztán abbahagytam, mikor több ilyen levelet is kaptam.
2010. okt. 7. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden ilyen igaz lenne, akkor nem írnék ide válaszokat. Valahol egy saját karibi szigeten szarnék a világra :)
2010. okt. 7. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:

jajjés gondolkodjál már. szerinted a májkröszoft yahoo-s email-cimmel fog aláírni egy levelet?

"Az Ön e-mail címet választották.."

honnan választották? nem választ senki semmit csak úgy. bármilyen sorsolásnak elég nagy előzetes reklámja lett volna.

500e dollár tudod te mennyi pénz? ha kisorsolnak valamit álltalában még egy tollnak vagy órának is örülhetsz.

"és még választották ki, hogy nyerni.."

google fordító szintű szép magyar mondat.. ne mond már hogy ilyet komolyan veszel. azért a naívságnak is van (kellene hogy legyen) határa.

ha már nem tudod milyen tartalmakkal szokás spammelni (ez nem szégyen). gondolkozz egy kicsit és látod mekkora hülyeség az email.

2010. okt. 8. 00:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem multkor egy jó csaj irkált :D küldött képet mondom ajj de jó bula,válaszotlam is neki,de valahogy közel se arra válaszolt amit írtam neki,most akkor már tudom mér tegnap 22:17 írja hogy fordító progijuk nem boldogult az én szlengemme :D de aztán nem habozott a suna le akart venni pár dolcsival mert valami menekült táborban él és kell a zsé,na azóta megszakadt ez a rendkívül érdekes kapcsolat
2010. okt. 8. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!