Szerintetek mit jelent ez az e-mail amit ma kaptam? Ti mit csinálnátok?
Az Ön e-mail címet választották 2010-ben, a Microsoft Promo júliustól decemberig, és még választották ki, hogy nyerni $ 500,000. Vegye fel a kapcsolatot
Rev. Ben Ebere
revbenebere@yahoo.com
Koordinátor
Gratulálok
Your e-mail address was elected in 2010, Microsoft Promo from July to December, and you have been selected to win $ 500,000. Please contact
Rev. Ben Ebere
revbenebere@yahoo.com
Coordinator
Congratulations
A párom most akarta leharapni a fejem, hogy miért nem töröltem egyszerre ki....
Azért köszi, bár azt én sem gondoltam, hogy holnap utalni fognak 500 e dollárt, amikor nem is vette amerikai lottót....
Csak érdekelt, hogy más is kapott-e már ilyet. Mondjuk spam-ként jött............
így ránézésre: mókusvakítás (ez az új kedvenc szavam az átverésre)
csali. ha te energiát fektetsz a kapcsolatfelvételbe könnyebben húznak csőbe mintha előre nagyon részletesen írnának vmi legendát (mint a nigériai levelek)
ha felveszed velük a kapcsolatot két levélváltáson belül kérnek majd egy kisebb összeget hogy a nagy pénzt megkapd/intézzék a vízumot stb.
ha meg akarod viccelni a tetteseket fogalmazz kb olyan régiesen mint Rákócziék (ügyelve az akkori helyesírásra), azzal nem fog boldogulni a fordítóprogijuk :)
jajjés gondolkodjál már. szerinted a májkröszoft yahoo-s email-cimmel fog aláírni egy levelet?
"Az Ön e-mail címet választották.."
honnan választották? nem választ senki semmit csak úgy. bármilyen sorsolásnak elég nagy előzetes reklámja lett volna.
500e dollár tudod te mennyi pénz? ha kisorsolnak valamit álltalában még egy tollnak vagy órának is örülhetsz.
"és még választották ki, hogy nyerni.."
google fordító szintű szép magyar mondat.. ne mond már hogy ilyet komolyan veszel. azért a naívságnak is van (kellene hogy legyen) határa.
ha már nem tudod milyen tartalmakkal szokás spammelni (ez nem szégyen). gondolkozz egy kicsit és látod mekkora hülyeség az email.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!