Facebook valószínüleg hacket kaptam! (? )
Figyelt kérdés
A következő történt!Volt egy lin az üzenfalon,amelyet többen like-oltak.És a hülye fejemmel énis rákattintottam...:(Az volt a neve,hogy "Nézd meg mi történt azzal a fiúval aki kólát ivott mentosra...Azóta állandóan lekattan facebookról a kezdőlapra...Főleg,ha közbe youtubon zenét hallgatok...Tanácsokat segítséget szeretnék kérni...
Köszönöm
2011. nov. 3. 13:20
1/7 A kérdező kommentje:
link*
2011. nov. 3. 13:22
2/7 anonim válasza:
Gondolom lájkoltad az olalt. Én is rámentem a linkre, de nem lájkoltam a honlapot és semmi sem történt. (lekopogom)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen lájkoltam sajnos....Kitette az adatlapomra,de odaírtam,hogy vírus nr nézd meg...:D
2011. nov. 3. 13:30
4/7 anonim válasza:
Azt nehezen, volt hogy meghívott olyan akit nem ismerek, meg arogánsan kért, hogy menjek már fel, no de az vírus miatt volt, és abból sok van, felugró ablakokból van a baj.
5/7 A kérdező kommentje:
utálom ezeket a vírusokat..
2011. nov. 13. 00:03
6/7 anonim válasza:
Nem kell össze vissza kattintgatni és nincs gond. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van...Nemszoktam.De rájöttem,hogy a billentyűzet volt a ludas:D
2011. nov. 27. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!