Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nemigen működik a net a...

Nemigen működik a net a gépen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap még minden jó volt, mára már nemigen akar működni. Net van, néhány oldalt behoz (Fb, telex) de rengeteget nem, azt írja hogy nem érhető el. A gyakorit is csak mobilról tudom most nézni. Kábeleket kihúztam-visszadugtam, routert gépet ujrainditottam. Mit tudok még tenni?
2023. márc. 31. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Böngésző ideiglenes fájlok törlése, esetleg újrarakni azt. Vírusellenörzés.
2023. márc. 31. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezeken túl vagyok, a vírusirtó semmi érdemlegest nem talált.
2023. márc. 31. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Törölj minden adatot visszamenőleg (mentett jelszavak maradhatnak) ctrl+shit+del megnyomod a böngészőben.

Ez valamilyen DNS hiba lesz, megpróbálhatod másik böngészővel, hátha azzal sikerül.

2023. márc. 31. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Hálókártya letiltása, majd újra engedélyezése, ezt próbálnám. (adapterbeállításoknál)
2023. márc. 31. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Tipikus DNS hiba. Állítsd át a Google 8.8.8.8-as szerverére és varázsütésre minden gond elillan. Ha a routered is egy DNS szerver, akkor azt megtarthatod elsődlegesnek és a Google legyen másodlagos, így alapból megy minden az alapbeállítások szerint, de ha az elhal akkor a Google átveszi.
2023. márc. 31. 23:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi történt, tegnap bekapcsoltam a gépet és volt net rendesne. :D

Köszi mindenkinek a segitséget!

2023. ápr. 2. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószinűleg a szolgáltatónál volt a probléma, nem a Te gépeden
2023. ápr. 2. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!