Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz ez az idézet?

Igaz ez az idézet?

Figyelt kérdés
"Azt, hogy valaki az Ön hozzájárulása nélkül szerkeszti a hozzászólásait, cenzúra, aminek nincs helye az interneten."

2023. márc. 30. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"csak mondjuk ellenzék dolgot mond fideszes weboldalon."

Mondjuk ha ebből a szögből nézzük, akkor a "cenzúra" a baloldalon 110%-al üzemel. Legalábbis a baloldali hírportálokon. Ott nem csak cenzúráznak, hanem banolnak is, ha jobboldali témákat pedzegetsz. (tapasztalat, párszor szemtanúja voltam másokkal mit műveltek)

Mellesleg egy magánkézben lévő weboldal azt csinál amit akar. Ők szablyák a szabályokat nem a felhasználók.

Itt a GYK-n pár éve a politikában ha egy kérdésben megmerted kérdezni Gyurcsány és a baloldali gittegylet létjogosultságát, 2 percen belül törölték a kérdést. Ha Orbán és a Fideszesek halálát kívántad kérdésben, hagyták órákig, hogy az agyhalottak kifröcsögjék magukat a kérdés alatt, és utána törölték. (mondjuk ezt nem tudom, hogy azóta változott e helyzet)

Szóval egy magánkézben lévő weboldal, fészbúk csoport, fórum stb. azt töröl amit akar. Még indokot sem kell adnia. Bármennyire is fáj, ez így működik.

2023. márc. 30. 19:41
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 Fordítva is így van, azért. A "vadhajtások-ra" beírtam egy ELLENZÉKI tényt forrásokkal hát nem ott termett az admin és törölte?
2023. márc. 30. 19:46
 13/20 A kérdező kommentje:
És még ki is tiltott.
2023. márc. 30. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:

A vadhajtások nem jobboldali weboldal, de még hírportálnak sem nevezném. Az egy szélsőjobbos idióták gyülekezete, pár tíz ezer egykori szélső Jobbikost szolgál ki. Ha ilyen helyre írsz balloldali témákat mit csodálkozol, ha banolnak?

Ez ugyan olyan, mintha én most elkezdnék a nyugati fény fészbúkján, vagy a 444 komment szekciójában Fideszes cikkeket megosztani. Kb instant ban lenne az eredménye.

Azt hittem, hogy valami normális weboldalakon történt ez veled.

2023. márc. 30. 22:31
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 Mandiner is ezt csinálja.
2023. márc. 31. 09:02
 16/20 A kérdező kommentje:

És utána izélkednek, hogy a hvg miért tette ki őket.

Mert ők is ezt csinálják.

2023. márc. 31. 09:03
 17/20 Prokopf válasza:
11%
Nem igaz. Az ilyen típusú "moderáció" ugyanis rosszabb, mint a cenzúra. (Gyakorlatilag a nickneveddel visszaélve így véleményhamisítás követhető el.)
2023. márc. 31. 16:13
 18/20 Prokopf válasza:
0%

Kiegészíteném a fullhülyék kedvéért:

"{Nem} szeretem a fánkot!"

A cenzúrázatlan mondat zárójel nélküli volt. A moderátor egyetlen szót cenzúrázott, a zárójelben lévőt.

(Na, ezért tartunk itt...)

2023. máj. 25. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindeközben a kérdező: "A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Úgy látszik rutinos a bannolásokban.

2023. máj. 25. 20:15
 20/20 Prokopf válasza:
0%

"Nem Szeretem a fánkot!"

"Nem. Szeretem a fánkot!"

Még mindig nem sikerült megérteni, ugye?

2023. jún. 12. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!