Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook mi alapján dobja...

A Facebook mi alapján dobja fel a Kit ismerhetek?-be az embereket?

Figyelt kérdés
Vannak urban legendek, miszerint azok kerülnek oda, akik megnézték a profilunkat. Van ennek valóságalapja?

2023. márc. 28. 20:52
1 2
 11/16 anonim válasza:

Ha be van kapcsolva a helymeghatározás akkor nézi a fizikai közelséget is, ha szinkronizálva vannak a telefonszámok akkor az is.

Ha öszse van kötve az instáf a face-el és neki is és ott van sok közös követőtök/követtek sokat akkor azt is.

A közös csoportokat, oldalakat amiket kedveltek, közös ismerősöket, etc.

Semmi köze ahhoz hogy hányszor nézte meg a profilod.

2023. márc. 30. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, van egy olyan alternatíva, hogy engeded leszinkronizálni a névjegyeidet vagyis én vmi ilyent emlékeim szerint egyszer benyomtam. Utána történt olyan pl, hogy x tanárnak küldtem egy emailt, ő válaszolt és utána meg is jelent a kit ismerhetekben.

Ugyanúgy most kaptam 2 emailt a tanárnőmtől és ő is megjelent a kit ismerhetek részben.

Van egy irodalmi oldalam, akik azt követik és aktívan lájkolgatnak olykor megjelennek a kit ismerhetekben.

Azok is megjelennek, akiket én nézegetek gyakran vagy azoknak az ismerősei.

Illetve a csoportokból ahol aktív vagyok jelennek meg emberek.

Meg ha egy új ismerősöm van vagy bejelölök valakit, egy ideig az ő ismerőseit is ajánlja.

2023. ápr. 1. 22:49
 13/16 anonim válasza:

Ennyit sem tudtok?

A közös ismerőseitek alapján bodja fel őket.

Vagy ha nèhány olyat is feldob akivel nincs közös ismerős, akkor az valószínűleg a közeledben lakik.

2023. szept. 5. 17:33
 14/16 anonim válasza:
0%

Kedves kèrdező!

Te hány èves vagy, hogy ezt sem tudod??

2023. szept. 5. 17:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Te hány éves vagy, hogy azt sem tudod, hogy egy anonim oldal azért anonim, mert a regisztráltak nyilvánosan nem adnak ki adatokat magukról?😏

2023. szept. 5. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, kérdező, a "Te hány èves vagy, hogy ezt sem tudod??" kérdéseket általában 12-13 évesek kérdezik, ők vannak ezen a szellemi szinten, hogy "jaj, valaki kérdezett valamit, biztos óvodás!!".
2023. szept. 6. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!