Van olyan külföldi webáruház mint itthon pl. az Alza és az Emag?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, ahol szinte minden rendelhető és nem kínai. Köszi!2023. márc. 27. 15:30
2/9 anonim válasza:
Egy kis ország vagyunk kicsi piaccal. Gondolod, hogy nincs szinte minden országban legalább egy nagyobb webáruház?
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Persze tudom :) csak kíváncsi vagyok, hogy xy terméknél mennyire bővebb a kínálat a külföldi oldalaknál. Gondolok itt olyanra, hogy többféle színt találok valamiből vagy sokféle ízt stb..
2023. márc. 27. 17:34
5/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy xy az mit tartalmaz nálad, de egyes ruha termékeknél eben-guba, bár Oroszországból már rendeltem pár dolgot mert kicsit olcsóbb és bővebb színkínálat volt.
Egyébként ugyanaz a minőség ott is, ugyanúgy van nyugati termékek ott is.
7/9 anonim válasza:
Én az emagot sem értem. Berakok 6 terméket a kosárba, az 6 külön webáruházból 6 szállítással érkezik. Ebben mi a jó?
8/9 A kérdező kommentje:
Gondolom az, hogy nem kell nekik akkora raktár, hanem külsős cégek viszik a rendeléseket, de passz nem tudom..
2023. márc. 31. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!