Észre vettétek hogy tiktokon egyre kevesebb az éneklős és beszélős akármilyem más videó? és egyre több a "majdnem" meztelen lányok egy szál bikiniben közeli kamerából mutassák a feneküket stb.
Figyelt kérdés
Attól is függ mire keres rá az ember tudom és aztán midig olyan hasonlókat ad be..
De arányban mégis több olyan videó készül és van fent tiktokon a nézetsék miatt.
-Java ilyen lányoknak figyelem hiánya van
-a másik fele pénzt is keres vele (főleg ha kint van az online fans oldaluk)
-meg persze büszkék is magukra meg a testükre
2023. márc. 26. 10:56
1/7 anonim válasza:
Ha ők megmutassák, mutasd meg te is! Hátha lesz nézetség, és talán az online fans oldalad is beindul.
2/7 anonim válasza:
A legtöbb ilyenben túlteng a magamutogatási vágy.
Én átlag lányok oldalán is gyakran láttam PayPal linket az "adományozáshoz".
Az sem százas, aki segít fenntartani nekik ezt az életmódot.
3/7 A kérdező kommentje:
1/2 én nem az a fajta vagyok..amugy meg férfi vagyok bocsi..
2023. márc. 26. 11:33
4/7 A kérdező kommentje:
2/3 igen az sem százas sajnos aki ilyeneknek segít Pl a rászorultak helyett!
2023. márc. 26. 11:34
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt tudom és értem. De lényegében azt szerettem volna ezzel kérdezni és mondani hogy több mint fele a tiktoknak az ilyen videókból áll..a generáláson kívül
2023. márc. 26. 11:51
7/7 anonim válasza:
Mivel a prostitok erről szól! a 10-15 éves kiskamaszok miatt van ez, mert azok kaptak rá, a sok ribi meg ebből él, hogy a sok hlye kattint és ingyenpénzt csinál nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!