Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet kipróbálni a chat...

Hol lehet kipróbálni a chat GPT-t, amiről mindenki beszél? (Magyarul.)

Figyelt kérdés

2023. márc. 22. 05:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
én a Bing-ben próbáltam
2023. márc. 22. 05:09
 2/13 anonim ***** válasza:
4%
Kamu az egész egy cég találta ki, hogy adatbázist építsen magának! CSAK megadott telefonszámmal tudsz regisztrálni, a telefonszám pedig az egyik legjobb árucikk manapság! Te pedig ingyen átadod egy olyan dologért, ami max játékra jó.
2023. márc. 22. 06:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Közben kipróbáltam, tényleg kért telefonszámot. De ezt simán megadod egy bármilyen más netes regisztrációnál is, vagy internetes rendelésnél a házhoz szállításhoz, szóval nekem ok.

Majdnem két óráig beszélgettem vele, meglepően értelmes válaszokat adott, bár néha tévedett. Néha direkt kérdeztem tőle olyasmit, amire tudom a választ, és téves infót adott, ez főleg filmcímeknél, vagy híres embereknél fordul elő.

És sok hasznos dolgot is megtudtam konkrét témával kapcsolatban, pedig az adott témát már oda-vissza kigúgliztam korábban és hónapokig foglalkoztam vele. De tudott újat mondani. Viszont néha kifejezetten ki kell húzni belőle az infót, többször, több módon megkérdezni egy adott dolgot, mintha egy bírósági tárgyaláson lennél egy filmben, és állandóan tiltakozna valaki, ezért át kell fogalmazni a kérdést. Kicsit vicces, de nagyon érdekes.

És ingyen van. Szóval ajánlom.

2023. márc. 22. 07:26
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
2-es, a telefonszám számokból áll. Ugyanabból a 10 számjegyből vannak összetéve. Hú, de drága! Tudod mit? Adok neked pénzt, íme egy telefonszám: 36301654588. 30% jutalékot kérek!
2023. márc. 22. 08:30
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
6-os mennyi idős vagy? 10-12 éves? maximum. Mert manapság a személyes adat a legfontosabb árucikk a világon! Egész adatbázisokat építenek telefonszámokból, ip-kből, szüleséti adatokból stb... Fel kell nőnöd ahhoz, hogy megértsd, mennyit is ér valójában egy olyan személyes adat, mint a saját telefonszám. Itt pedig mindenki vígan adja le, ezzel potenciális reklámforrásként felkínálva magát! A kereséseiddel, a chatgp kérdéseiddel összekapcsolva elemez az AI, csoportosít és ad el különböző cégeknek, szolgáltatóknak, mint potenciális ügyfelet, vagy éppen jelent rólad mint potenciálisan kizárandó ügyfelet, attól függően, hogy mit és hogyan kérdezel a chat-től! Gondolod, hogy csak úgy hagyják elveszni ezeket az adatokat?
2023. márc. 22. 08:37
 6/13 A kérdező kommentje:
7-es, na és akkor mi van? Max felhívnak majd megint, kell-e életbiztosítás vagy valami vacak, én meg közlöm, hogy nem, szia.
2023. márc. 22. 08:39
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
6-os látom tényleg nem érted. Nagyon fiatal lehetsz még.
2023. márc. 22. 08:49
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Sehol nem használják marketing célra a megadott telefonszámot, csak biztonsági faktorként. Nem is érné meg hívogatni vagy SMS-t küldeni az embereknek, mert drága reklámozási forma, a szolgáltatók megkérik a pénzt érte, főleg ha tömegesen küldöd. Másrészt az adatkezelés csak meghatározott célból végezhető, és ha a telefonszám bekérésének nevesített célja a biztonság növelése, akkor nem használhatják más célra (pl. reklám).

Garantáltan nem kaptál még mobilszolgáltatón keresztül reklámot úgy senkitől, akinek megadtad a kétfaktoros azonosításhoz.

2023. márc. 22. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
#7, a válaszolók meg a kérdező nem ugyan az, még nem esett le?
2023. márc. 22. 14:54
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Try ChatGPT gomb. Amúgy ért amgyarul is, szóval miután eljutottál a fő felületig onnan már mehet magyarula dolog.

2023. márc. 22. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!