Hol lehet kipróbálni a chat GPT-t, amiről mindenki beszél? (Magyarul.)
Közben kipróbáltam, tényleg kért telefonszámot. De ezt simán megadod egy bármilyen más netes regisztrációnál is, vagy internetes rendelésnél a házhoz szállításhoz, szóval nekem ok.
Majdnem két óráig beszélgettem vele, meglepően értelmes válaszokat adott, bár néha tévedett. Néha direkt kérdeztem tőle olyasmit, amire tudom a választ, és téves infót adott, ez főleg filmcímeknél, vagy híres embereknél fordul elő.
És sok hasznos dolgot is megtudtam konkrét témával kapcsolatban, pedig az adott témát már oda-vissza kigúgliztam korábban és hónapokig foglalkoztam vele. De tudott újat mondani. Viszont néha kifejezetten ki kell húzni belőle az infót, többször, több módon megkérdezni egy adott dolgot, mintha egy bírósági tárgyaláson lennél egy filmben, és állandóan tiltakozna valaki, ezért át kell fogalmazni a kérdést. Kicsit vicces, de nagyon érdekes.
És ingyen van. Szóval ajánlom.
Sehol nem használják marketing célra a megadott telefonszámot, csak biztonsági faktorként. Nem is érné meg hívogatni vagy SMS-t küldeni az embereknek, mert drága reklámozási forma, a szolgáltatók megkérik a pénzt érte, főleg ha tömegesen küldöd. Másrészt az adatkezelés csak meghatározott célból végezhető, és ha a telefonszám bekérésének nevesített célja a biztonság növelése, akkor nem használhatják más célra (pl. reklám).
Garantáltan nem kaptál még mobilszolgáltatón keresztül reklámot úgy senkitől, akinek megadtad a kétfaktoros azonosításhoz.
Try ChatGPT gomb. Amúgy ért amgyarul is, szóval miután eljutottál a fő felületig onnan már mehet magyarula dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!