Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet mentes élet lesz a jövő?

Internet mentes élet lesz a jövő?

Figyelt kérdés
Hogy látjátok? Én ebben az évben még csak 2x neteztem hosszabban, és nem is hiányzik.

2023. márc. 21. 06:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

" akik neteztek 20 éve, és meg tudják válaszolni mi volt a web 1.0, 2.0, 3.0, és a mostani web 4.0."

Amióta számítógép és net van, azóta használom. Információkat érek el vele, küldök és szerzek. Nem azt mondom hogy net nélkül nem tudnék meglenni, de manapság már bizonyos területeken nélkülözhetetlen. Nyilván számodra nem, ezt megértem, de tekintsünk el az offgrid emberektől a kérdésben. Nyilván te is a kérdésedhez kénytelen voltál nethez folyamodni.

"Manapság épp az offline hódít, legalábbis a menő emberek körében."

Ez roppant érdekesen hangzik, mesélnél róla pár szót? Még nem hallottam ilyet. Mondjuk az email-t kinyomtatva küldik postán?

Ide is lehet offline írni?

A keresés pl. offline hogyan működik?

2023. márc. 21. 08:01
 12/37 anonim ***** válasza:
73%

Nagy valószínűséggel a kérdés provokatív szándékkal lett feltéve.

Én nem attól akarok "menő" lenni, hogy mit használok/nem használok.

A harmincévvel ezelőtti netmentes állapotról meg a jövőt illetően nincs értelme beszélni - véleményem szerint.

Egyébként én is szeretném ha az emberek nem a közösségi médián építenének kapcsolatokat hanem személyesen, de ez egy teljesen más kérdés. Egy olyan társaság se lenne túl jó amely attól érzi magát többnek és azon témázik, hogy az online net-használókat lenézze.

2023. márc. 21. 08:04
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
1997 óta netezem, amikor még azt is be kellett írni, hogy " [link] A web 1.0 annyi, hogy semmi interaktivitás nincs, statikus weboldal van és kész. Nyugodtan gondold csak menőnek magad egy ilyen apróságtól, senkit nem érdekel. Ilyen alapon 30 éve a tévé hanyatlását is gondolhatta volna valami idióta attól, hogy ritkábban kapcsolja be, és ettől ő a menő... Attól senki nem menő, hogy nem tesz valamit.
2023. márc. 21. 08:05
 14/37 anonim ***** válasza:
76%
(kissé átírta azt a http-t...)
2023. márc. 21. 08:06
 15/37 A kérdező kommentje:
11: Wap és web között van különbség.
2023. márc. 21. 08:21
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező mit értesz internet alatt?

Fizettél bankkártyával? Néztél tv-t? Utazásod során láttál utastájékoztató táblát, hallottál bemondást, stb? Adtál fel csekket a postán, vettél igénybe postai szolgáltatást? Okmányirodában intéztél ügyet?

Vásárolsál akár csak egy kiflit is? Még az sem kerülhetett a szatyrodba anélkül hogy ne került volna kapcsolatba a Zinternettel!

Ha a fenti kérdések bármelyikre igen a válasz, akkor nem vagy offlány!

Internet nélkül manapság elképzelhetetlen az élet. Minden az interneten keresztül működik. Nem tudsz internet nélkül élni.

1-2 nappja volt egy kérdés, hogy miért van az erdőben a fákon vonalkód. Még ott is ott az internet, a favágó lecsipogtatja, leltározza mit vágtak ki.

2023. márc. 21. 08:30
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

#15: ilyen vérszegény válaszra futotta ennyi reakció után? 😃

Ok, troll vagy.

2023. márc. 21. 08:42
 18/37 A kérdező kommentje:
16: kezdjük azzal, hogy azt is bele kellett volna írni a kérdésembe, hogy a net sokfelé bontható. Menjünk vissza a betárcsázós adatkapcsolatig? Mehetnénk, de megsúgom rengeteg ember netezett már telefonon 2003-ban. Ment a chat, voltak már profiloldalak. Én inkább a web 3.0, web 4.0-ra értem a kérdést, nem a web 2.0-ra és 1.0-ra.
2023. márc. 21. 08:46
 19/37 anonim ***** válasza:
82%
nem értetted meg a válaszomat...
2023. márc. 21. 08:48
 20/37 anonim ***** válasza:
82%
Tehát attól vagy szerinted menő, hogy nem, vagy csak ritkán mész fel közösségi oldalakra?
2023. márc. 21. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!