Tiltottak egy online FPS játékból, szeretnék vissza jutni, hogy lehetséges?
Egy ID azonosítót kapok, amivel tudok játszani a játékban Telefonon! de tegnap tiltották a fiókot. Nem tudok más fiókrol sem bejelentkezni, egyből a banned felirat jelenik meg.
ID mellett pedig egy vonal (-)
Mi alapján tilthattak és hogy tudnám helyre állítani hogy egy új fiókkal tudjak játszani és új ID-t kaphassak?
Új Google fiók (playáruház letöltés miatt),
facebookból kiléptem (mivel össze volt kötve a játékkal),
próbáltam wifiről, mobil netről de semmi.
Töröltem és újra is raktam a játékot.
Érdemes gyári adatokat vissza állítani a telefonon, akkor talán működne?...
Valaki tudna segíteni, mit érdemes kipróbálni?
Csak nem IMEI alapján tiltottak..? Lehetséges ezis?
Nem hiszem, hogy IMEI alapján tiltottak, mert eleve nem férhot hozzá akárki. Kivéve, ha engedted neki. Ez meg megadja az esélyét, hogy mást ne lehessen úgy tiltani, ami inkonzisztens. Szerintem más módon tiltottak.
BingAI:
Androidon az IMEI kód eléréséhez szükséged van a READ_PHONE_STATE futásidejű engedélyre, amelyet a felhasználónak meg kell adnia az alkalmazásnak. Az Android 10 előtti verziókban ez az engedély védte a tartós eszközazonosítókat. Az Android 10 és újabb verziókban az IMEI kód eléréséhez szükséged van a READ_PRIVILEGED_PHONE_STATE engedélyre is, amely csak a platform kulccsal aláírt és kiváltságos rendszeralkalmazásoknak van megadva.
Ha jogosan tiltottak, akkor miért akarsz visszamenni? Gazember vagy?
Ha pedig szerinted nem jogos, akkor írjál nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!