Miért nem jelzi a Facebook a születésnapokat?
Szörnyű kínok xD
Én már évek óta meg se nyitottam a Facebook-ot, rengeteg szabadidőm lett.
Köszönöm a tippet,azon már túl vagyok,mindent átböngésztem.
Kedves 1es...igazából semmi probléma csak sok közeli ismerős,barát,sőt rokon is van akiknek sajnos nem tartom a fejemben a születésnapjat,és ők is felköszöntenek szóval illik viszonozni ...tudod csak egy gesztus hogy írok neki,hogy isten éltessen "te barom"
Kedves 2es ...igen szörnyű kin,már beszéltem egy pszichológussal is az ügyben ...nem vagyok függő nyugi, Facebook nélkül is van elég dolgom,de ha lenne se írnék senkinek ilyen szemrehányoan,mert szerencsére én az a beállítottságú ember vagyok,aki ha segíteni nem tud,akkor nem ír oda valami szart csakhogy mégis odaböfögjek valamit ( gondolok itt a szörnyű kínok megnyilvánulásodra,de tudom ez falra hányt borsó mert a te fajtádnak így teljes a napja ha meló után még tud az embereken egy kicsit trollkodni...) Szóval neked legyen szép és nyugalmas estéd addig majd én idegeskedek hogy pl lemaradtam egy olyan közeli ismerősöm születésnapjárol is aki például mindig látogatja a kislányomat,és elhalmozza ajándékokkal,én meg a születésnapjan nem tudtam neki mert napokkal később tudtam meg 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!