Az miért van,hogy tök jól beszélgetünk jól érezzük magunkat ismerősökkel barátokkal és mégsem bírnak felköszönteni születésnapomkor? Facebook is jelzi. Én mindig írok nekik akkor mi a szarért lógnak velem? Ha nem méltatnak 2 szóra se?
Mert amikor nem vagy ott, orba-szájba kibeszélnek, kigúnyolnak. Kell nekik is egy kapocs, ami összefogja őket. Ami jelen esetünkben más megvetése.
Keress inkább igaz barátokat!
Boldog szulinapot
(Szerintem nem vagy fontos nekik)
Talan hetföre esik?
Par nappal szüli apod elött is jelezheted mit tervezel a szülinapod alkalmabol. Bizti lenyegesebb/infogazdagabb lenne nekik akkor.
Nekem olyan, mint névnap, születésnap "nem létezik".
Gyerekként hatalmas csalódásnak éltem meg, amikor láttam mindenki hogyan készül, s mennyire jól érzik magukat. Lehetett egyszerű, vagy ünneplős, de nekem ezek a napok nem különböztek érzelmileg, mint a sima hétköznap.
Persze megköszönöm, ha felköszöntenek, de mindig jelzem, hogy nálam nincs születésnap, névnap.
Naptárat nem használok, így a névnapokkal nem vagyok képben, maximum a facebookról értesülök, amikor látom valaki felköszöntött valakit. Születésnapokkal is hadilábon állok. Van mikor felköszöntöm, akinek születésnapja van, de van hogy áthaladok rajta.
Megértem azokat, akiknek a névnap, születésnap egy fontos nap. De nekik (és neked is) meg kell érteni, hogy másoknak nem nagy dolog, vagy teljesen semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!